Βέροια: Αντιδρούν οι κάτοικοι στο hot spot – Eπεισόδια κατά τη μεταφορά προσφύγων

Βέροια: Αντιδρούν οι κάτοικοι στο hot spot – Eπεισόδια κατά τη μεταφορά προσφύγων

«Θερμή» υποδοχή επιφύλασσαν ορισμένοι κάτοικοι της Βέροιας στo πούλμαν που μετέφερε στην περιοχή τους πρόσφυγες από την Ειδομένη.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι, αλλά και ένας κληρικός αποδοκίμασαν τους πρόσφυγες που έφτασαν, υπό αστυνομική συνοδεία, από την Ειδομένη, ενώ έθεσαν υπό ομηρία και παραλίγο να λιντσάρουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ουρσουνίδη.

Κάτοικοι που δεν θέλουν τους πρόσφυγες στην περιοχή τους, συγκεντρώθηκαν και αποδοκίμασαν τους πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν στο hot spot που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Η ένταση των επεισοδίων ήταν τέτοια που κάποια στιγμή ορισμένοι «θερμοκέφαλοι» πέταξαν μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου δυο γουρουνοκεφαλές, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η διαμαρτυρία κράτησε για 15 περίπου λεπτά και στη συνέχεια άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου, το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Συνολικά στον χώρο του στρατοπέδου αναμένεται να φιλοξενηθούν 400 Σύροι πρόσφυγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται άλλα τέσσερα λεωφορεία με πρόσφυγες να αφιχθούν αργότερα το βράδυ στο στρατόπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments