Οι “κακές παρέες” του Κουμουτσάκου αβάντα για τη Γεροβασίλη

Οι “κακές παρέες” του Κουμουτσάκου αβάντα για τη Γεροβασίλη

Πηγή:nonpapernews.gr

Στις 4 Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο κατά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών η η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολ. Γεροβασίλη κάλεσε τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκο σε μια φιλική χειραψία και φωτογραφία συμφιλίωσης εις το εξής.. «Ευχαρίστως αν και είμαι Μανιάτης , δεν κρατώ κακία» απάντησε εκείνος.

Αποδείχθηκε ότι η ανταπόκριση του τέως διπλωμάτη στη υποκριτική πρόκληση «ψωμί και αλάτι» της βουλευτού Άρτας και γιατρού ήταν λάθος κίνηση πολιτικής και δημόσιας εικόνας.
Ηταν επικοινωνιακό τέχνασμα προς άμεση κατανάλωση ωρών. Δεν μπορούσε να βαστήξει παρά ολίγες ημέρες. Δεν θα έπρεπε μάλιστα να συμβεί καθόλου, εάν ο κ. Κουμουτσάκος πίστευε από τότε, όσα δήλωσε χθες κατά της κ.Γεροβασίλη και του στενού κύκλου του Μαξίμου. Οργάνου πολιτικής σύγκρουσης και βίας στον οποίο αυτή ανήκει και αποτελεί το αιχμηρό όργανο.

Εκείνη η συγχώρεση και συμπάθεια κατέληξε χθες στα δικαστήρια, μετά από μια σκληρή κριτική των δύο πλευρών. Τελικά την κατάθεση αγωγής και μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με μήνυμά του στο Twitter.

Με τρίτο του μήνυμα αργά το απόγευμα ο κ. Κουμουτσάκος ανάφερε πως η αγωγή θα συνοδευθεί και με μήνυση κάνοντας λόγο για «γκεμπελίσκους» που επιμένουν να τον συνδέουν με τιμολόγια: «Και αγωγή και μήνυση λοιπόν. Καλό βράδυ σε όλες και όλους», συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη», έγραψε αρχικά ενώ με προηγούμενο μήνυμα του είχε πει : «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο».

Αφορμή για την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου κατά της κ. Γεροβασίλη αποτέλεσε τοποθέτηση της τελευταίας, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ για τις τηλεφωνικές επαφές του δημοσιογράφου και «παράγοντα» Τάκη Μουσά (τότε άγνωστου ως εκβιαστή) και στελέχους των «εκβιαστών της ομάδας γύρω από την εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ κατά το κατηγορητήριο» με τον ανυποψίαστο εκπρόσωπο της ΝΔ .

Αρκετές τηλεφωνικές επαφές, χαμηλού επιπέδου από κάθε άποψη και μάλλον σε ανοίκειο ύφος εκ μέρους του μάλλον κακόφημου «παράγοντα», σύμφωνα με τις μαγνητοφωνήσεις. Ολα αυτά σε μια εποχή σπατάλης χρόνου και σοβαρότητας, κατά την οποία ο κ,.Κουμουτσάκος, πράγματι φορτωμένος με τα καθήκοντα του, έκανε δικές του ιεραρχήσεις του και δεν διέθετε τον αναγκαίο χρόνο ούτε για ολίγων λεπτών επαφές σε γνωστούς, σοβαρούς και αξιόπιστους δημοσιογράφους και διευθυντές διαφόρων ΜΜΕ..
Οι βαρειές καταγγελίες-αντεπίθεση του εκπροσώπου της ΝΔ

Νωρίτερα με δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος είχε τονίσει:
«Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο! Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού εν όψει της Τρίτης», ανέφερε νωρίτερα με δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος, απαντώντας στην κ. Γεροβασίλη.

Το όλο Ιστορικό- Η Επίθεση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
Αφορμή για όλα αυτά χθές, που φαίνεται ότι θα συνεχισθούν έως το βράδυ της Τρίτη στη Βουλή, στάθηκε δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής που επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας, σύμφωνα με τα οποία ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην υπόθεση εκβιασμών είχε συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, καταγεγραμμένες από τον κοριό της ΕΥΠ έως και δυο 24ωρα πριν από τις συλλήψεις των κατηγορουμένων για την υπόθεση.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον εκπρόσωπο της ΝΔ να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του.(οι δυο ανακοινώσεις πιο αναλυτικά στη συνέχεια)

Ο κ. Κουμουτσάκος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για “γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης.

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις” καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του συστήνει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο» και καταλήγει:
«Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν
δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

Αγωγή και μήνυση θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ο Γιώργος Κουμουτσάκος, για τις δηλώσεις της σχετικά με δημοσίευμα του «Έθνους» οι οποίες, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΝΔ, συνιστούν πέραν όλων των άλλων και συκοφαντική δυσφήμιση

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1.Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού με ανακοίνωσή του συστήνει στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».
2. Στη συνέχεια τα «βέλη» του κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή ανακοίνωση της τελευταίας που ζητά «εξηγήσεις» με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τον κατηγορούμενο για την υπόθεση εκβιασμών να είχε τηλεφωνικές επαφές με τον βουλευτή της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρεται σε «γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων (η οποία) αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης».

Ο βουλευτής της ΝΔ σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – εκπροσώπου Τύπου πολιτικού κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο».

«Η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις» σημειώνει.
«Ο πανικός της κατάρρευσής τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» τονίζει και προσθέτει: «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».

3.Νωρίτερα, η κ. Γεροβασίλη είχε πει: «Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού».
«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τη δυσώδη αυτή υπόθεση», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments