Γονείς για δεύτερη φορά οι Γκόσλινγκ και Μέντες

Γονείς για δεύτερη φορά οι Γκόσλινγκ και Μέντες

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν οι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Ράιαν Γκόσλινγκ και Ευα Μέντες, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει κανείς.

Το δεύτερο κοριτσάκι τους, που γεννήθηκε στις 29 Απριλίου, θα πάρει το όνομα Amada Lee Gosling.

To ενδιαφέρον σχετικά με το όνομα του μωρού τους είναι ότι το ζευγάρι επέλεξε να είναι το όνομα Amada το μεσαίο όνομα και της πρώτης κόρης του, της Esmeralda, που είναι 20 μηνών. Σύμφωνα με μια συνέντευξη της Μέντες, η οποία πρόσφατα “έχασε” τον αδερφό της, το Amada είναι ένα οικογενειακό όνομα. «Ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει “αγαπημένη” στα ισπανικά».

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.