«A TABLE BON APPETIT» απαράμιλλες γαλλικές γεύσεις

«A TABLE BON APPETIT» απαράμιλλες γαλλικές γεύσεις

Η επιχείρηση « a table bon appétit » δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2015 στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής και είναι το αποτέλεσμα ενός brain storming τεσσάρων διαφορετικών ατόμων με ξεχωριστές διαδρομές στη ζωή και ποικίλες εμπειρίες που όμως ενώθηκαν και έφτιαξαν αυτή την μικρή γευστική γαλλική «γωνιά».

a-table-bon-appetite-3Μέσα από αυτό το εξειδικευμένο παντοπωλείο που έχει ως σκοπό να προσφέρει καθημερινά στα τραπέζια όλου του κόσμου ένα άρωμα Γαλλίας παρουσιάζουμε γεύσεις μοναδικές , γεύσεις που γεμίζουν τον ουρανίσκο έκπληξη και χαρά και τον προτρέπουν να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε και να την συνοδεύσουν με ένα κρασί από την μεγάλη γκάμα ετικετών που βρίσκεται στα ράφια του καταστήματος.

Εκεί εξάλλου στηρίζεται και η επιτυχία της επιχείρησης η οποία φροντίζει καθημερινά για την άριστη ποιότητα των φρέσκων γαλλικών προϊόντων με μοναδικό στόχο να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τις απαράμιλλες γαλλικές γεύσεις και να τις συμπεριλάβουν στο τραπέζι τους.

a-table-bon-appetite-6Βάσει του ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει ένα πρωτοφανές οικονομικό πρόβλημα το οποίο έχει αγγίξει όλες τις περιοχές και κατά συνέπεια την Αγ. Παρασκευή, η επιχείρησή μας δεν θα μπορούσε παρά να προσαρμοστεί σ αυτά τα δεδομένα, προσφέροντας γευστική ψυχαγωγία πολύ καλού επιπέδου σε προσιτές για την εποχή τιμές επιθυμώντας με αυτόν τον τόπο την στήριξη των καταναλωτών της Αγ. Παρασκευής αλλά και των ευρύτερων περιοχών.

Για αυτό το λόγο σας προσκαλούμε στο μεγάλο event εορτασμού ενός έτους λειτουργίας το οποίο θα λάβει χώρα τον μήνα Ιούνιο, στο κατάστημά μας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά και να δοκιμάσετε μοναδικά γευστικά γαλλικά προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σας περιμένουμε στην σελίδα μας στο facebook bon appétit” και φυσικά στο κατάστημά μας ΕΛΒΕΤΙΑΣ 19, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments