Tραγωδία στον Βουραϊκό – Βρέθηκε νεκρός ο 9χρονος που είχε πέσει στο φαράγγι

Tραγωδία στον Βουραϊκό – Βρέθηκε νεκρός ο 9χρονος που είχε πέσει στο φαράγγι

Ασχημη κατάληξη είχαν δυστυχώς οι έρευνες για την ανεύρεση του 9χρονου που είχε πέσει στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο 9χρονος που αγνοούνταν από νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της ΕΜΑΚ που χτένιζαν την περιοχή από την ώρα που ενημερώθηκαν για το γεγονός. Το σώμα του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για νεκροψία στο νοσοκομείο του Αιγίου.

Ο μικρός Βασίλης μαζί με τους γονείς του, είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την εκδρομή τους. Έφτασαν με λεωφορείο στο Διακοφτό και από εκεί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή παράλληλα στις ράγες. Το παιδί χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία με τους γονείς τους, καθώς έπεσε για άγνωστους λόγους από την γέφυρα κοντά στη θέση Σιφώνι.

Η επιχείρηση εντοπισμού του βρισκόταν σε εξέλιξη από τις δύο το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία “μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο”.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.