Άλλη μια πτώχευση – Στο άρθρο 99 και η Ενωση Πεζών!

Υπό πτώχευση είναι πλέον άλλη μια ιστορική εταιρεία. Συγκεκριμένα, η Ενωση Πεζών, δεν άντεξε το βάρος των χρεών που μόνο τα τραπεζικά φέρεται να ξεπερνούν τα 23 εκατ. ευρώ και η πάλαι ποτέ ισχυρή συνεταιριστική Ένωση μπήκε στο καθεστώς του άρθρου 99.

Στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου οι συνήγοροι της Ένωσης παρουσίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο εξυγίανσης με στόχο την αποπληρωμή του συνόλου των χρεών που αξίζει να αναφερθεί ότι σε ποσοστό άνω του 70% αφορά τις τράπεζες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σχέδιο το οποίο έχει και την στήριξη των εργαζομένων προβλέπει την αποπληρωμή σε βάθος χρόνου των οφειλών σε Δημόσιο και Τράπεζες και σε 24 δόσεις την καταβολή των οφειλομένων προς τους εργαζόμενους.
Η Ένωση Πεζών η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο του κρασιού και του ελαιόλαδου οινοποιεί ετησίως 15.000 τόνους οινοστάφυλα ενώ στα 2 ιδιόκτητα ελαιουργεία της αλέθονται 6.000 τόνοι ελαιόκαρπου. Η εμφιάλωση του ελαιολάδου αγγίζει τους 2.000 τόνους ετησίως ενώ του κρασιού 8.000 τόνους.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.