Αναρχικοί έκαναν έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Αναρχικοί έκαναν έφοδο στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης έκαναν αντιεξουσιαστές, την ώρα της κυριακάτικης θείας λειτουργίας.

Τα περίπου 25 άτομα, που ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους πιστούς, διαμαρτύρονται για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι εισβολείς πέταξαν φέιγ βολάν, αλλά στη συνέχεια, ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω από τον ιερό ναό, ενώ στο σημείο έφτασαν και τα ΜΑΤ. Η αστυνομία προχώρησε σε 25 προσαγωγές.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.