Αρνητική για το νέο Μουντιάλ η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων!

Αρνητική για το νέο Μουντιάλ η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων!

Κατά της σκέψης για το σενάριο που θέλει το Παγκόσμιο Κύπελλο ν’ αλλάζει μορφή και να συμμετέχουν σε αυτό 48 εθνικές ομάδες, τάχθηκε η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Σύμφωνα με την ECA, ο αριθμός των αγώνων και οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών τόσο με τους συλλόγους τους, όσο και με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, έχουν φτάσει σε… απαράδεκτα επίπεδα.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, έχει ήδη στείλει επιστολή επί του θέματος στον Τζιάνι Ινφαντίνο ενόψει και της 10ης Ιανουαρίου όταν και αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για την αναδιαμόρφωση ή όχι του θεσμού του Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται πως πρόθεση του ισχυρού άνδρα της FIFA είναι η αύξηση των εθνικών ομάδων που βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε 48 από τις 32, αρχής γενομένης από τη διοργάνωση του 2026.
πηγη: gazzetta.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.