Europa League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Οσμανλίσπορ και προκρίθηκε στους «16»

Europa League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την Οσμανλίσπορ και προκρίθηκε στους «16»
Μια σειρά από ρεκόρ δημιούργησε ο Ολυμπιακός με τη νίκη του στην Άγκυρα επί της Οσμάνλισπορ με 3-0, που του έδωσε την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Οι πειραιώτες νίκησαν για πρώτη φορά στην Τουρκία, προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2012, ενώ επίσης για πρώτη φορά πέρασαν τον γύρο προερχόμενοι από ισοπαλία στον πρώτο αγώνα στην έδρα του. O Ολυμπιακός πήγε στην Τουρκία με αποφασιστικότητα και καλό διάβασμα για να πάρει την πρόκριση.

Τα γκολ πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 47′ και στο 86′ και ο Ελιονούσι στο 70′.
Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο δεν ήταν καλός και οι Τούρκοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι Πειραιώτες κράτησαν το μηδέν. Στο β’ 45λεπτο ο ΟΣΦΠ ήταν… άλλη ομάδα.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.