Το 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στο ΣΕΦ

Το 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στο ΣΕΦ

Σημειώστε, επίσης, μια ξεχωριστή γιορτή το τριήμερο 31 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου 2017 οπότε πραγματοποιέιται στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) το 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, το οποίο διοργανώνει ο Ευρωπαικός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και υλοποιεί η διαφημιστική εταιρία Image|JBW.

Ένα τριήμερο στο οποίο θα μάθετε από Φορείς και ειδικούς κατά τη διάρκεια συνεδρίου και Ημερίδας, όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση, αλλά και φυτωριακές επιχειρήσεις και εταιρίες πιστοποίησης καθώς και τις δράσεις στον τομέα αυτό, των Δήμων και των Περιφερειών σε όλη τη χώρα.

Το παραπάνω τριήμερο, θα είναι παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν μικροί και μεγάλοι νοστιμιές, αλλά και φαγητά απ’ όλη την Ελλάδα, με βάση την Ελιά και το λάδι και απίστευτα ποτά-κοκτέιλ με προσθήκη λαδιού!

Μη ξεχάσετε επίσης να συμμετάσχετε στην κλήρωση του 7ου Φεστιβάλ, γιατί μπορεί να κερδίσετε εκτός από γνώσεις, γεύσεις, και το λάδι της οικογένειας σας για ολόκληρη τη χρονιά!

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments