Τελωνεία: Νέο scanner X-RAY στην Κακαβιά

Τελωνεία: Νέο scanner X-RAY στην Κακαβιά

Ένα νέο υπερσύγχρονο scanner X-RAY εγκαινίασε χθες στο τελωνείο της Κακαβιάς ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα μηχανήματα X-RAY που, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, παρέλαβε στα τέλη του καλοκαιριού, μαζί με αυτά για τα τελωνεία Κήπων, Α΄ Θεσσαλονίκης και Γ΄ Πειραιά.

Ο κ. Γ. Πιτσιλής

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πιτσιλής τόνισε ότι «με τη λειτουργία του συγκεκριμένου μηχανήματος, επιχειρούμε -και πιστεύω ότι το επιτυγχάνουμε- να θωρακίσουμε ακόμα περισσότερο την Κακαβιά, που αποτελεί ένα από τα πλέον κρίσιμα σημεία, για πολλούς λόγους, τους οποίους όλοι καταλαβαίνετε και γνωρίζετε».

«Με την κατάλληλη εκπαίδευση, τα στελέχη της τελωνειακής υπηρεσίας θα είναι σε θέση να εντοπίζουν ακόμα ευκολότερα προϊόντα, που επιχειρείται να μπουν ή να φύγουν λαθραία από τη χώρα μας. Επιπλέον, εγκρίθηκε με ταχύτατους ρυθμούς η χρηματοδότηση για επιπλέον 12 μηχανήματα, ώστε να βελτιώνεται διαρκώς το οπλοστάσιό μας για τους ελέγχους» συνέχισε ο κ. Πιτσιλής.

Ενίσχυση των υπηρεσιων

«Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των τελωνείων με προσωπικό, δίνεται ξεκάθαρη προτεραιότητα στη στελέχωση της συνοριογραμμής του Βορρά, ενώ συνεχίζουν την ήδη πολύ επιτυχημένη δουλειά τους τα μεικτά κλιμάκια στον Προμαχώνα και το Ορμένιο» κατέληξε ο διοικητής της ΑΑΔΕ.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.