Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το 2018 στην Ευρωλίγκα

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το 2018 στην Ευρωλίγκα
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανέναν περιθώριο στην Εφές και επικράτησε με 90-79 για την 11η εφετινή νίκη του στην Ευρωλίγκα. Πάντα σε υψηλούς ρυθμούς ο Νικ Καλάθης που μέτρησε 17 πόντους και 9 ασίστ στην επιστροφή του, ενώ ο έτερος Νίκος του «τριφυλλιού», Παππάς, είχε 16 πόντους στη δική του επάνοδο.
Ήταν φανερό από την αρχή ότι η Εφές δεν ήταν δυνατόν να ακολουθήσει. Οι πράσινοι με όπλο το περιφερειακό σουτ σκόραραν με συνέπεια, έφτασαν τους 47 πόντους στο ημίχρονο ενώ εν συνεχεία ανέβασαν τη διαφορά και στους 19 (70-51).
Από τους Τούρκους πάλευαν μόνο οι Άνταμς και Σίμον, όμως απέναντι στους «αφιονισμένους πράσινους» δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να συντηρούν τη διαφορά σε αξιοπρεπή επίπεδο.
Τα δεκάλεπτα: 23-12, 47-33, 70-56, 90-79
Τέλος ο Λεμονής
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Τάκης Λεμονής.
Η σχετική ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή. Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments