Οικονομικό Φόρουμ Νταβός: Αγωνία για την πορεία ανάπτυξης της Κίνας

Τα στοιχεία για την πορεία της οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας αναμένονται με αγωνία της Ελβετίας όπου θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ από τις 23 έως τις 26 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή περίπου 70 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και 38 ηγετών διεθνών οργανισμών.

Χαρακτηριστικά, ο Κλάους Σουάμπ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, δήλωσε ότι αναμένει μία «σημαντική στιγμή» στο Νταβός, όταν η θα γνωστοποιήσει στον υπόλοιπο κόσμο νέα στοιχεία για την πορεία της οικονομικής της ανάπτυξης.

Στο Φόρουμ η Κίνα θα εκπροσωπηθεί από τον Λιου Χι, που είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, αλλά και διευθυντής του Γενικού Γραφείου για οικονομικά θέματα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.