Ν.Δ.: Θα αναλάβουν έστω την… πολιτική ευθύνη για τον «Ρουβίκωνα»;

Ν.Δ.: Θα αναλάβουν έστω την… πολιτική ευθύνη για τον «Ρουβίκωνα»;

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτήρια», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την εισβολή μελών της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας.

«Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την… πολιτική ευθύνη», προσθέτει η Πειραιώς.

Με ανάρτησή τους σε ιστότοπο του αντεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» αναφέρουν ότι η ενέργειά τους έγινε ως αντίδραση στην έγκριση από την αυστριακή Βουλή νόμου για τη θέσπιση δωδεκάωρου ημερήσιας εργασίας.

Βίντεο που αναρτήθηκε από την αναρχική ομάδα δείχνει καρέ – καρέ πέντε μέλη της να εισβάλουν στο κτήριο της πρεσβείας, να πετούν φυλλάδια και στη συνέχεια να αποχωρούν.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.