Βερναρδάκης: Μέσα στον Σεπτέμβριο αύξηση κατώτατου μισθού και συλλογικές συμβάσεις

Βερναρδάκης: Μέσα στον Σεπτέμβριο αύξηση κατώτατου μισθού και συλλογικές συμβάσεις

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αύξηση του κατώτατου βασικού μισθού με επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και αντιμετώπιση της ανεργίας με μόνιμες θέσεις.

Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης μιλώντας στο Πρακτορείο Fm 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο υπουργός είπε ακόμα ότι «έξοδος από το μνημόνιο σημαίνει ότι επανασχεδιάζουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας χωρίς τους καταναγκασμούς των δανειακών συμβάσεων».

Επισήμανε δε ότι μελετάται το «καλάθι» που θα φέρει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, αλλά βασικός στόχος, διευκρίνισε, είναι να ενισχυθεί περισσότερο η θέση των μεσαίων στρωμάτων.

Αυτό που μελετάται, είπε ο υπουργός, είναι στοχευμένες και πολύ σημαντικές φοροελαφρύνσεις.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.