Μίλτος Κύρκος: Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει

Μίλτος Κύρκος: Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει

«Σενάριο προεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ δεν με περιλαμβάνει», διαβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Σχολιάζοντας σχετική πρόταση της Ντόρας Μπακογιάννη, νωρίτερα στο Ραδιόφωνο 24/7, τόνισε:

«Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα τέτοιες προτάσεις να φτάσουν σε αποτέλεσμα. Η ΝΔ, αποτυγχάνοντας να δείξει κεντρώο προφίλ αναζητεί έναν τρόπο να κάνει άνοιγμα στο κέντρο, όπως για παράδειγμα η πρόταση συνεργασίας με το Ποτάμι. Η πολιτική που προτείνει η ΝΔ και το μήνυμα που δίνει ο Κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανανέωση σε όλους τους τομείς αλλά η αναπαλαίωση. Ψαριανός και Αμυράς επιβεβαίωσαν στην τελευταία μας συνεδρίαση τη θέση τους υπέρ μια αυτόνομης πορείας του Ποταμιού. Έχουν επίσης δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν την έδρα τους εφόσον φύγουν. Ακόμη και να υπήρχε σενάριο συνεργασίας με την ΝΔ, που δεν υπάρχει, τέτοιο σενάριο εμένα δεν με περιέχει. Ούτε όμως τον Στ. Θεοδωράκη αφορά. Ο λόγος μας, ο λόγος του Ποταμιού, αξίζει να υπάρχει στην ελληνική Βουλή. Προερχόμαστε από μία απόσπαση από το Κίνημα Αλλαγής γιατί εκεί η ηγετική ομάδα δεν ήθελε να μας δώσει καθόλου χώρο».

Ο Μίλτος Κύρκος εκτίμησε επίσης ότι δεν θα φτάσει σ αυτή τη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών για το μακεδονικό, υποστηρίζοντας την άποψη ότι αν έρθει προς κύρωση θα πρέπει να υπερψηφιστεί.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.