Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα μείνει άπραγη σε περίπτωση σφαγής στην Ιντλίμπ

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα μείνει άπραγη σε περίπτωση σφαγής στην Ιντλίμπ

Η κυβέρνηση της Τουρκίας δεν θα μείνει άπραγη, ούτε απλά «θα παρακολουθεί», ούτε «θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο παιγνίδι», αν ο κόσμος κάνει τα στραβά μάτια στη σφαγή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων ώστε να ευνοηθούν οι σκοποί της κυβέρνησης της Συρίας, διεμήνυσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στη ροή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μετά την τριμερή σύνοδο κορυφής στην οποία συμμετείχε στην Τεχεράνη μαζί με τους προέδρους της Ρωσίας και του Ιράν, ο Ερντογάν έκρινε ότι εάν η Δαμασκός, η Μόσχα και η Τεχεράνη αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν μεθόδους που θα αψηφούν την προστασία των ζωών των αμάχων απλά θα βοηθήσουν «τους τρομοκράτες».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.