US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]

US Open: Νικήτρια η Οσάκα -Επεισοδιακός τελικός, έξαλλη η Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]

Η Ναόμι Οσάκα έγραψε ιστορία για την Ιαπωνία, κατακτώντας το πρώτο Γκραν Σλαμ της στο US Open, αλλά η επιτυχία της επισκιάστηκε από την επεισοδιακή τροπή που πήρε ο τελικός κόντρα στην Σερένα Γουίλιαμς.

Η 20χρονη επικράτησε με 6-2, 6-4 της Αμερικανίδας, η οποία έγινε έξαλλη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δέχθηκε προειδοποίηση από τον διαιτητή γιατί της έκανε νοήματα ο προπονητή της, ενώ λίγο αργότερα η Γουίλιαμς δέχθηκε point penalty, επειδή έσπασε τη ρακέτα της.

Η 37χρονη ξέσπασε κατά του διαιτητή, φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Λες ότι κλέβω. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου! Απαιτώ μια συγγνώμη». Ο χαρακτηρισμός «κλέφτης» της κόστισε ένα game penalty και η κατάσταση… ξέφυγε. Η Γουίλιαμς ξέσπασε σε κλάματα, απαίτησε να φύγει ο διαιτητής, ενώ ο κόσμος αντιδρούσε από την κερκίδα.

https://youtu.be/eo-GDzysQ9E

Απίστευτη ήταν η ατμόσφαιρα και στην απονομή, καθώς ο κόσμος γιούχαρε και η Οσάκα έκλαιγε. Ομως, η Σερένα Γουίλιαμς παρενέβη και ζήτησε από τον κόσμο να χειροκροτήσει την αντίπαλό της. «Είναι ο πρώτος τίτλος της σε Γκραν Σλαμ. Είναι η μέρα της. Ας σταματήσουμε το γιουχάισμα», τους είπε η Αμερικανίδα.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.