Βορίδης: Παραληρεί ο Πάνος Καμμένος

Βορίδης: Παραληρεί ο Πάνος Καμμένος

Για παραλήρημα Καμμένου έκανε λόγο ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ με αφορμή τους χαρακτηρισμούς περί «φασισταριών».

Ο κ. Βορίδης είπε μάλιστα ότι έχει καταθέσει αγωγή κατά του Πάνου Καμμένου η οποία θα εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος, είχε καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ να διώξει από το κόμμα «τα ακραία στοιχεία που έχει μαζέψει, τα «φασισταριά», να ανοίξει το κόμμα και τότε μπορεί να συζητήσουμε», αφήνοντας ανοιχτό πεδίο για σύγκλιση των δύο κομμάτων, με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει «Η Νέα Δημοκρατία είμαι εγώ».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.