Βέλγιο: Κατάσχεση έργων του Banksy

Βέλγιο: Κατάσχεση έργων του Banksy

Έργα τέχνης του καλλιτέχνη Banksy, αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ, κατέσχεσαν οι αρχές του Βελγίου από έκθεση σε πολιτιστικό κέντρο των Βρυξελλών.

Ο λόγος είναι μια νομική διαμάχη ανάμεσα στους διοργανωτές της έκθεσης και τους ιδιοκτήτες των έργων.

Υπάλληλοι της έκθεσης κάλεσαν την αστυνομία με την ανησυχία ότι τα πολύτιμα εκθέματα δεν είχαν ικανή ασφαλιστική κάλυψη.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο επίκεντρο της διαμάχης βρίσκονται μια γερμανική εταιρεία που έστησε την εκδήλωση και ο κυπριακής καταγωγής Στιβ Λαζαρίδης, πρώην μάνατζερ του Banksy και ιδιοκτήτης των περισσότερων έργων.

 

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.