Copa America: Εκτός Αργεντινής στις 8-9 Δεκεμβρίου το Ρίβερ-Μπόκα

Copa America: Εκτός Αργεντινής στις 8-9 Δεκεμβρίου το Ρίβερ-Μπόκα

To χάος συνεχίζεται σχετικά με την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού στο Copa Libertadores. Στη σύσκεψη κορυφής στην CONMEBOL, παρουσία των προέδρων των δύο ομάδων, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, δεν υπήρχε συμφωνία, ωστόσο ανακοινώθηκε ότι το superfinal του Superclasico θα γίνει 8 ή 9 Δεκεμβρίου εκτός Αργεντινής, πιθανότατα στην Παραγουάη, στην Ασουνσιόν.

Η Ρίβερ Πλέιτ ζήτησε το ματς να γίνει στο Monumental, η Μόκα Τζούνιορς που αρνείται να παίξει, ζητάει το παιχνίδι στα χαρτιά, απειλώντας εάν δεν δικαιωθεί από την πειθαρχική επιτροπή να πάει στο CAS στη Λωζάνη.

Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως εάν το παιχνίδι γίνει, θα διεξαχθεί εκτός συνόρων της Αργεντινής.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.