Παρατείνεται ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του προσφυγικού

Παρατείνεται ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του προσφυγικού

Την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που έχουν δεχθεί αυξημένες προσφυγικές ροές ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο της ψήφισης απόψε από την Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Βίτσας ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα κατατεθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα πέντε νησιά που υφίστανται το βάρος της προσφυγικής κρίσης, δηλαδή σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, με επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, οι δήμαρχοι Χίου, Σάμου, Λέσβου, τα αντίστοιχα Επιμελητήρια και το Ο.Ε.Β.Ε. Χίου ζητούσαν εκ νέου τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Β. Αιγαίου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.