Basket League: Νίκη-ανάσα για το Λαύριο

Basket League: Νίκη-ανάσα για το Λαύριο

Το Λαύριο παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο συνέτριψε την Κύμη με 86-68.

Σημαντική νίκη πέτυχε το Λαύριο αφού διέλυσε την Κύμη με 86-68. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική βαθμολογική «ανάσα» ενώ ταυτόχρονα πήραν και μεγάλη διαφορά στην περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο αγώνας

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Αμφότερες παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένες λόγω της σημασίας του αποτελέσματος με τους γηπεδούχους να βρίσκουν πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Κακλαμανάκη (11π.) και οι φιλοξενούμενοι στους Σαγκς (11π.) και Χόρτον (12π.).

Το Λαύριο βγήκε πιο αποφασισμένο από τα αποδυτήρια και με συνεχόμενα καλάθια του Λούντζη έτρεξε σερί 11-0 και βρέθηκε στο +15 (48-33, 23′). Από εκείνο το σημείο κι έπειτα μόνο μία ομάδα υπήρχε στο παρκέ με τους παίκτες του Σερέλη να έχουν το πόδι στο γκάζι και η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους (78-53, 35′).

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 37-33, 68-49, 86-68

Λαύριο (Χρήστος Σερέλης): Λούντζης 6, Κακλαμανάκης 17, Κουζέλογλου 16, Λαμπ 10, Ινγκλις 12, Μαστρογιαννόπουλος 0, Μιλόσεβιτς 11, Περάκης 0, Νίξον 4, Λαγκίκας 3, Μπιούφορντ 3, Τόμας 4

Κύμη (Ιωάννης Κουτσός): Πουλιανίτης 11, Τουντζιαράκης 5, Σαγκς 22, Γουάσινγκτον 7, ΤζεΚουάν 0, Τσιάρας 0, Στυλιανού 2, Μαραγκός 2, Γερομιχαλός 0, Μητσιμπόνας 0, Μαργέλης 0, Χόρτον 19

Τα στατιστικά των παικτών:

Highlights από τον αγώνα:

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.