Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες

Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές άδειες

Απεστάλη σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), η προκήρυξη 1/2019 για τη δημοπρασία των δυο τελευταίων αδειών για τους παρόχους ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου, εθνικής εμβέλειας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, η διαδικασία χορήγησής τους θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση της προκήρυξης, ενώ σε διάστημα 45 ημερών θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία του ΕΣΡ, οι ενδιαφερόμενοι.

Στη συνέχεια, αν οι ενδιαφερόμενοι είναι ένας ή δύο, τότε οι άδειες θα χορηγηθούν έναντι του ποσού των 35 εκατ. ευρώ έκαστη και για δέκα έτη. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι των δύο ενδιαφερομένων, θα διεξαχθεί δημοπρασία η οποία αναμένεται να καθυστερήσει και την όλη διαδικασία χορήγησης των αδειών.

Υπενθυμίζεται ότι αίτηση για μια άδεια έχει ήδη καταθέσει η εταιρεία «Alter Ego», συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.