Λοΐζου: Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το «Καλημέρα ήλιε»

Λοΐζου: Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το «Καλημέρα ήλιε»

Νέο χτύπημα της Μυρσίνης Λοΐζου, που μετά την αναγκαστική παραίτησή της από τς ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται στην κόντρα της με το ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τη χρήση του τραγουδιού του Μάνου Λοΐζου «Καλημέρα Ήλιε», υπενθυμίζοντας ότι σήμερα είναι πρωταπριλιά.

Με μια λιτή ανάρτηση στο Facebook, η Μυρσίνη Λοΐζου περιορίστηκε να γράψει: «χαλάλι του, του κιναλ το «καλημέρα ήλιε». καλό μήνα».

https://www.facebook.com/mirsiniloizou/posts/10216828096427010

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.