Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ετοιμάζονται να παντρευτούν, το ερχόμενο καλοκαίρι, στην Κρήτη. Η αναγγελία του γάμου τουςδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εστία και ξάφνιασε τους πάντες, καθώς κανείς δεν γνώριζε πώς ζευγάρι είχε πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση του, μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης.

 

Το βράδυ της Δευτέρας, η ηθοποιός έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για παιδικά παπούτσια και κατά την άφιξή της μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν εκεί. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για τον επικείμενο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

 

«Σιγά που δεν θα το μαθαίνατε για τον γάμο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ξέρεις. Πέθανε και αυτή, δεν πειράζει. Δεν ξέρω αν θα είναι παραδοσιακός ο γάμος, θα δείξει. Ανεβάζω φωτογραφίες με τον σύντροφό μου όταν αισθανθώ κάτι και κάποια φυτογραφία μου αρέσει. Δεν είναι και πάρα πολλές. Δυο-τρεις είναι. Ίσως τα stories είναι περισσότερα. Αν μου αρέσει κάτι θα το ανεβάσω. Δεν έχω δεύτερες σκέψεις», είπε χαρακτηριστικά.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.