Apple: Δυνατά στην αγορά το νέο iPhone με 12 megapixel selfie camera

Apple: Δυνατά στην αγορά το νέο iPhone με 12 megapixel selfie camera
  • Design
  • Performance
  • Screen
  • Camera
  • Battery
  • Price

Final Verdict

There are lots of ‘mays’ and ‘shoulds’ here, because while impressions can be formed about the look and feel of a phone quite quickly, OS, processor and camera testing take a longer look.

Τα νέα μοντέλα iPhone της Apple, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο, θα έχουν βελτιωμένη μπροστινή κάμερα (selfie) και δύο νέα μοντέλα θα αποκτήσουν μια τριπλή κάμερα με φακό εξαιρετικής ευκρίνειας.

macrumours.com

Σύμφωνα με την αναφορά του αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, το OLED 6,5 ιντσών και τα iPhone OLED 5,8 ιντσών – που αντιστοιχούν στο iPhone XS Max και στο iPhone XS – θα διαθέτουν τριπλή κάμερα, ενώ το μοντέλο LCD 6,1 ιντσών (που αντιστοιχεί στο iPhone XR) θα αναβαθμιστεί διαθέτοντας μια διπλή κάμερα.

Όπως εκτιμά, τα τρία νέα iPhones θα έχουν την ίδια 12 megapixel selfie κάμερα, ενώ ο υπερ-ευρύς φακός, καθώς και ο μπροστινός, θα έχουν μια ειδική μαύρη επίστρωση για να τους κάνουν σχεδόν “αφανείς” σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν τα νέα iPhones μια ακόμη πιο κομψή αισθητική γραμμή.

Αν και φημολογείται ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στον σχεδιασμό τέταρτου και πέμπτου iPhone, δεν υπάρχει καμία επίσημη σχετική ενημέρωση.

Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί ο φημολογούμενος ‘νέος’ σχεδιασμός της τριπλής κάμερας για τα επόμενα iPhones με τις – μέχρι στιγμής- εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να μην παρουσιάζουν το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα. Ο Kuo, ωστόσο, σημειώνει ότι “η ειδική επίστρωση πιθανόν να συμβάλει ουσιαστικά στην αισθητική βελτίωση του δεξιού μείγματος φακών, καθώς θα τοποθετηθούν σε μαύρα πλαίσια.

macrumours.com

 

Source: macrumours.com

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments