Drone αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής στην Παναγία των Παρισίων

Εικόνες καταστροφής αποκαλύπτει drone που πέταξε πάνω από την Παναγία των Παρισίων. Το video αποκαλύπτει σημαντικές ζημιές στο θόλο με μέρος αυτού να έχει καταρρεύσει.

Μάχη με τις φλόγες, σε θερμοκρασίες που έφταναν τους 800 βαθμούς Κελσίου, έδωσαν οι πυροσβέστες που χάρη στις απεγνωσμένες προσπάθειές τους κατόρθωσαν να περισώσουν το ιστορικής σημασίας μνημείο για την πόλη του Παρισιού.

Τι προκάλεσε τη φωτιά;

Περισσότεροι από 50 ειδικοί ανέλαβαν να διευρευνήσουν πως ακριβώς ξεκίνησε η φωτιά. Οι γαλλικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα ή βραχυκύκλωμα που προέκυψε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης του μνημείου, ενώ την Τρίτη (16.04) αποκλείστηκε το σενάριο η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό ή τρομοκρατική ενέργεια.
Θα μπορούσε να έχει γίνει βραχυκύκλωμα
Πηγή ανέφερε στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien ότι η πυρκαγιά θα μπορούσε να γίνει από βραχυκύκλωμα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προήλθε από τα ανυψωτικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί για τις εργασίες συντήρησης του καθεδρικού ναού.
Source: leparisien.fr

Comments

comments

"Posts

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.