Συνελήφθη ο γνωστός ποινικολόγος Α.Λυκουρέζος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της “μαφίας των φυλακών” με σύλληψη του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και ένταλμα σύλληψης για τον δικηγόρο Θεόδωρο Παναγόπουλο.

Κακουργηματικές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης αποδίδει ο Εφέτης Ειδικός Ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος που διερευνά την πολύκροτη υπόθεση για τα κυκλώματα της “μαφίας των φυλακών”.

Ποιοι διάλογοι τον εμπλέκουν με τη μαφία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο κοριός της αντιτρομοκρατικής έχει καταγράψει συνομιλία του εγκέφαλου του κυκλώματος με συγκρατούμενό του, στην οποία αναφέρονται τα μικρά ονόματα των δυο ποινικολόγων.

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

«Τον φέρουν ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση από το 2014, αργά το θυμήθηκαν κάποιοι» δήλωσε έξω από τη ΓΑΔΑ ο συνήγορος υπεράσπισης του Α.Λυκουρέζου, Θρασύβουλος Κονταξής, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η σύλληψη του πελάτη του να μην έχει την όποια πολιτική σκοπιμότητα.

«Δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς. Δεν τους γνωρίζει καθόλου (τους κακοποιούς), δεν έχει σε καμία επαφή, δεν έκανε επισκεπτήρια στις φυλακές, δεν υπάρχουν συνομιλίες» συμπλήρωσε ο κ. Κονταξής ενώ επεσήμανε ότι το ένταλμα σύλληψης στερείται λογικής αιτιολογίας, μιας και ο πελάτης του είναι πρόσωπο επώνυμο με γνωστά στοιχεία και μόνιμο τόπο διαμονής.

Source: newsbomb.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments