Φρίκη στο Αίγιο: Ανατριχιαστικές περιγραφές για το νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων

Φρίκη στο Αίγιο: Ανατριχιαστικές περιγραφές για το νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο εντοπισμός νεκρού βρέφους μέσα σε σακ βουαγιάζ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr.

 

Το βρέφος εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

 

Χθες βράδυ (17/4) μια γυναίκα 35 περίπου ετών πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε.

 

Γείτονες ασπρίζουν το σημείο για λόγους απολύμανσης.

 

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη καθώς η γυναίκα φέρεται να είναι η μητέρα του μωρού και αυτή που το πέταξε. H γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.