ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η Ακρόπολη – Αποπνικτική η ατμόσφαιρά στην Αθήνα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η Ακρόπολη – Αποπνικτική η ατμόσφαιρά στην Αθήνα

Κατεβάζουν άρον άρον τους επισκέπτες.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του καύσωνα.

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας αγγίζει τους 39 βαθμούς κελσίου υπό σκιά, καθιστώντας εξαιρετικά επικίνδυνη την έκθεση στον ήλιο.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θεωρούνται απαγορευτικές για επίσκεψη στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, με τις Αρχές να κατεβάζουν μάλιστα άρον άρον τους πρωινούς επισκέπτες, όταν η θερμοκρασία έφτασε τους 40 βαθμούς.

Όπως ενημέρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων, λόγω του καύσωνα σήμερα αλλά και την Παρασκευή (5/7), ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από 13:00 έως 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40οC (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 οC).

Όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για τις εν λόγω ημέρες και ώρες παρακαλούνται όπως αποταθούν στο Επιχειρησιακό Τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση etickets@tap.gr.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.