Απίστευτη απάτη στη Λαμία: Προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και της πήρε 110.000 ευρώ

Απίστευτη απάτη στη Λαμία: Προσποιήθηκε τον τεχνικό της ΔΕΗ και της πήρε 110.000 ευρώ

Τεράστια μπάζα έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωριό έξω από τη Λαμία και πιο συγκεκριμένα το Κωσταλέξι, ένας απατεώνας, ο οποίος υποδύθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ.

Ο «μαϊμού» τεχνικός με πρόσχημα ότι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος ζήτησε να δει και να επισκευάσει το ρολόι.

Στη συνέχεια για τον κόπο του της ζήτησε 100 ευρώ, παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε το κομπόδεμά της.

Στη συνέχεια και ενώ η ηλικιωμένη δεν το περίμενε επέστρεψε στο σημείο και της έκλεψε τα υπόλοιπα χρήματα που υπολογίζονται πάνω από… 110.000 ευρώ!

Όταν κατάλαβε την απάτη η ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία που προσπαθεί μέσω των περιγραφών και των καταθέσεων να ταυτοποιήσει τον απατεώνα προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.