Γιώργος Παπαευσταθίου, μια βράβευση με άρωμα Ελλάδας

Γιώργος Παπαευσταθίου, μια βράβευση με άρωμα Ελλάδας

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το International Action Art, στο πλαίσιο των δράσεων του με επίκεντρο τον Πολιτισμό και τον άνθρωπο, διοργάνωσε την ετήσια τιμητική εκδήλωση για τους συνεργαζόμενους φορείς, τους χορηγούς και προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα ως εθελοντές στο πολύπλευρο έργο του Ομίλου, στο Καμίνι.

Ξεχωρίζουμε την βράβευση του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαευσταθίου, για 3η συνεχή χρονιά. Μια βράβευση με άρωμα Ελλάδας, κυριολεκτικά! Ο Γιώργος Παπαευσταθίου τα τελευταία χρόνια, σκηνοθετεί αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας ταξιδεύοντάς μας κάθε χρόνο σε μια διαφορετική γωνιά της χώρας μας, Θράκη, Κρήτη, Σποράδες. Ο σεβασμός στην πολιτιστική μας κληρονομιά σε συνδυασμό με την φρέσκια ματιά του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαευσταθίου, μας έχει χαρίσει αξέχαστες θεατρικές στιγμές.

Φέτος, παρουσίασε την Σταχομαζώχτρα του «Αγίου των Ελληνικών γραμμάτων», όπως είναι γνωστός, Αλέξανδρου Παπαδιαάντη. Μία παράσταση όπου γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, τραγουδήσαμε και ακούσαμε διαχρονικά μηνύματα για την Ελλάδα, πιο επίκαιρα από ποτέ.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δουλειά του Γιώργου Παπαευσταθίου από την επίσημη σελίδα του Θιάσου Αδράχτι: https://www.facebook.com/thiasosAdraxti/

Γράφει η Αγγελική Γρατσία

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments