Τσίπρας: Μη διανοηθεί η κυβέρνηση να μην καταβάλει το Δώρο Πάσχα

Τσίπρας: Μη διανοηθεί η κυβέρνηση να μην καταβάλει το Δώρο Πάσχα

Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την στήριξη της Οικονομίας αλλά και τις πληροφορίες που θέλουν να περικόπτεται ή και να μην καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους εργαζομένους των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω κορονοϊού.

Οπως προκύπτει από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, είχε σήμερα τηλεδιασκέψεις με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλο και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθά, με τη συμμετοχή και των τομεαρχών Οικονομίας και Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά και Ε. Αχτσιόγλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε την ανάγκη λήψης οριζόντιων μέτρων για το σύνολο των κλάδων της οικονομίας και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να διανοηθεί την μη καταβολή του δώρου Πάσχα, όπως άφησε να εννοηθεί σήμερα το πρωί ο Υπουργός Οικονομικών.

Το Κράτος, δεδομένης της κατάστασης, οφείλει να διασφαλίσει την καταβολή του δώρου κανονικά στο σύνολο των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ως απάντηση σε δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος είπε πως υπό αξιολόγηση θέτει το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο αναστολής της καταβολής του δώρου Πάσχα 2020 από τις επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πηγή: newsbomb.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments