“Βαρόμετρο” ο Απρίλιος για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας

“Βαρόμετρο” ο Απρίλιος για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας

Κρίσιμες θα αποδειχθούν οι επόμενες εβδομάδες, με τον Απρίλιο να αποτελεί “βαρόμετρο” για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, δηλώνει ότι θα είναι η κυβέρνηση.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί θα φανούν στις 15 Απριλίου.

Προειδοποίησε ότι ο Απρίλιος είναι μήνας “πάρα πολύ κρίσιμος” και δεν πρέπει να υπάρξει καμιά χαλάρωση γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να πάμε σε σενάρια καταστροφής αν δεν καταλάβουμε ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι μας.

“Να μην χαλαρώσει κανείς”, σημείωσε ο κ. Κικίλιας λέγοντας ότι αυτό, είναι ο νέος πατριωτισμός.

Στο ίδιο μήκος κλίματος και οι χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος τόνισε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι σημαντικές, γι’ αυτό παραμένουμε σε επιφυλακή, ενώ πρόσθεσε ότι:

Είμαστε στο καλό σενάριο και το κακό σενάριο δεν φαίνεται προς το παρόν.

“Η διασπορά φυσικά και υπάρχει στην κοινότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε, μιλώντας για το φαινόμενο της Ιταλίας, ότι:

Όταν αψηφούμε τον εχθρό, αυτός θα μπει στο σπίτι μας. Όσο ο ιός είναι εδώ, υπάρχει απειλή. Αν λίγο χαλαρώσεις, θα σου ξαναεπιτεθεί με μανία.

Πηγή: kathimerini.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments