23/06/2021 Συνάντηση στο Επιμελητήριο Αχαΐας

23/06/2021 Συνάντηση στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Ο Boris King ιδιοκτήτης της ελληνικής Μπύρας ζέος, ο Πλάτων Μαρλαφέκας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και πρόεδρος της λουξ , και ο Γκάμαρης Γιώργος πρόεδρος της Iwg και του ελληνοσουδανικού επιμελητηρίου συναντήθηκαν την Τεταρτή 23/07 στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τις νέες επενδύσεις των παραγωγικών μονάδων αλλά και την προώθηση εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων σε Καναδά, Αμερική και Μέση Ανατολή.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.