Ουκρανία: Οι μάχες στο ανατολικό μέτωπο θα κρίνουν τη μοίρα της χώρας

Ουκρανία: Οι μάχες στο ανατολικό μέτωπο θα κρίνουν τη μοίρα της χώρας

Οι μάχες που μαίνονται στην ανατολική Ουκρανία θα μπορούσαν να καθορίσουν τη μοίρα της χώρας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας Ολεξάντρ Μοτουζιάνικ.

Τρεις μήνες μετά την έναρξη του πολέμου, οι ρωσικές δυνάμεις επιχειρούν να περικυκλώσουν τα ουκρανικά στρατεύματα σε δύο πόλεις στις όχθες του ποταμού Σιβέρσκι Ντονέτς. Σύμφωνα με τον Μοτουζιάνικ, οι ρωσικές δυνάμεις δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες να διασχίσουν τον ποταμό.

«Παρακολουθούμε πλέον την πιο ενεργή φάση της επίθεσης ευρείας κλίμακας που έχει εξαπολύσει η Ρωσία εναντίον της χώρας μας», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

«Η κατάσταση στο ανατολικό μέτωπο είναι εξαιρετικά δύσκολη, επειδή η μοίρα της χώρας μας κρίνεται ίσως εκεί αυτήν τη στιγμή», τόνισε.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.