Roland Garros: Ο Ναδάλ κέρδισε 3-1 τον Τζόκοβιτς στον αγώνα της χρονιάς

Roland Garros: Ο Ναδάλ  κέρδισε 3-1 τον Τζόκοβιτς στον αγώνα της χρονιάς

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε με 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε 4 ώρες και 12 λεπτά, πέρασε για 15η φορά στους «4» του Roland Garros και πάει για τον 14o τίτλο του στο γαλλικό Όπεν.

Τα τρία πρώτα σετ ήταν μοιρασμένα, με τον Ισπανό να παίρνει το πρώτο και το τρίτο, ενώ ενδιάμεσα ο Σέρβος είχε ισοφαρίσει. Όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει και σε πέμπτο σετ, όμως ο Ναδάλ με μια τρομερή αντεπίθεση έστειλε τον αγώνα στο τάιμ μπρέικ, έχοντας σώσει προηγουμένως δύο σετ πόιντ, και εκεί με 7-4 έφτασε στο 3-1, παίρνοντας τη μεγάλη πρόκριση.

Ο Ναδάλ αν και προερχόταν από αγώνα 4.5 ωρών με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ πριν από μερικά 24ωρα και παρότι την ερχόμενη Παρασκευή “ κλείνει” τα 36 του χρόνια, έδωσε μία ακόμη απάντηση σ΄ εκείνους που πίστευαν ότι δεν θ΄ άντεχε απέναντι στον πιο «φρέσκο» Τζόκοβιτς, αναγκάζοντας γι΄ άλλη μια φορά το κοινό του «Philippe Chatrier» να τον αποθεώσει.

Στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 σετ του Κάρλος Αλκαράθ.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.