Ευλογιά των πιθήκων: Ύποπτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Ευλογιά των πιθήκων: Ύποπτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός στις υγειονομικές Αρχές για ύποπτο κρούσμα της ευλογιάς των πιθήκων στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για άνδρα 61 ετών που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων και βρίσκεται σε απομόνωση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έχουν σταλεί στο ΑΠΘ.

Οι απαντήσεις είναι πιθανόν να δοθούν αύριο, Παρασκευή, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος προσήλθε μόνος του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση, με πολύ περιορισμένα συμπτώματα.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου μήνα είχε σημάνει συναγερμός για ύποπτο κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε Βρετανό τουρίστα στην Κεφαλονιά, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν ευλογιά των πιθήκων αλλά ανεμοβλογιά.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.