Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρώτη ημέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρώτη ημέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Δεύτερη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα, με τους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να «παίρνουν τη σκυτάλη» από τους συμμαθητές στους στα ΕΠΑΛ.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ διαγωνίζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.

Οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments

Afieroma.gr
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.