Ανέβηκε στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη

Ανέβηκε στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ένα ακόμη βήμα και αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στο Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη τένις γυναικών, που διατηρεί η WTA. Για την κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκληρώθηκε ένας πολύ πετυχημένος μήνας, με πορείες έως τον τελικό του Indian Wells, τα προημιτελικά του τουρνουά στο Μαϊάμι, αλλά και τα ημιτελικά στο Τσάρλεστον.
Προερχόμενη από μια πολύ δύσκολη περίοδο, η Ελληνίδα παίκτρια κατάφερε να βρει ξανά το παιχνίδι της, πλάι στον νέο προπονητή της, Ντέιβιντ Γουίτ, αλλά να βγει και κερδισμένη στην κατάταξη παρότι είχε πολλούς βαθμούς να υπερασπιστεί, αφού κέρδισε τρεις θέσεις σε δύο εβδομάδες.
Να σημειωθεί πως βγήκε και εκτός 10άδας για ένα πολύ μικρό διάστημα και τώρα επιστρέφει δυναμικά προς την κορυφή της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται με μεγάλη διαφορά η Ιγκα Σβιάτεκ. Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

  1. Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 10.835 βαθμοί
  2. Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 8.045
  3. Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) 7.205
  4. Ελενα Ριμπάκινα (Καζακστάν) 5.848
  5. Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ) 4.870
  6. Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα) 4.195
  7. Κινέν Ζενγκ (Κίνα) 3.995
  8. Μαρκέτα Βοντρουσόβα (Τσεχία) 3.895
  9. Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.658
  10. Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία) 3.438

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.