Γ. Σακελλαρίδης: Δεν παντρεύτηκα με κανέναν Αγγελόπουλο… Δεν ζω μόνιμα στο Λονδίνο… Υπάρχουν και όρια στον κιτρινισμό…

Γ. Σακελλαρίδης: Δεν παντρεύτηκα με κανέναν Αγγελόπουλο… Δεν ζω μόνιμα στο Λονδίνο… Υπάρχουν και όρια στον κιτρινισμό…

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (που παραιτήθηκε διαφωνώντας με τις εφαρμοστικές πράξεις του τρίτου μνημονίου) απειλεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για όσα δημοσιεύματα ασχολήθηκαν τελευταία με την ιδιωτική του ζωή. Προηγουμένως, κατά τη διάρκεια των Εορτών υπήρχαν δημοσιεύματα για κοινό τους ταξίδι και διακοπές με τηλεπαρουσιάστρια του Mega Ράνια Τζίμα.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ότι θα απαντήσει στα αλλεπάλληλα «κίτρινα» δημοσιεύματα, τα οποία άλλοτε ευθέως κι άλλοτε με σαφείς υπαινιγμούς αναφέρονταν στην προσωπική του ζωή. Ιδιαίτερα στις σχέσεις του με τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, με τον οποίο φέρεται να διατηρεί παλαιά φιλική σχέση και να έχει κοινούς ιδεολογικούς προβληματισμούς. Προηγουμένως και τα τη διάρκεια των Εορτών, ο κ. Σακελλαρίδης είδε να προβάλλεται η ιδιωτική του ζωή εξαιτίας κοινού ταξιδιού και διακοπών με τη δημοσιογράφο του Mega κα Ράνια Τζίμα, η οποία είναι αρμόδια για το ρεπορτάζ του χώρου της ΝΔ.

Ολη η σκληρή απάντηση του κ. Σακελλαρίδη είναι η ακόλουθη:

«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ απο βουλευτής και να μη βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κανω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω ότι παντρεύομαι στη Νέα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος “περίεργων” για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.

O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακομα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν εχω ανάγκη να αποδείξω τπίοτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των “κίτρινων” δημοσιευμάτων.

Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του “φιλοθεάμονος κοινού”. Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η Δικαιοσύνη».

gabriel3

gabriel2

Πηγή: NonPaperNews.gr

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments