Κόντρα Βενιζέλου – Γεννηματά. Ήταν λάθος της Φώφης που είπε οτι μας χωρίζει άβυσσος από τη ΝΔ

Κόντρα Βενιζέλου – Γεννηματά. Ήταν λάθος της Φώφης που είπε οτι μας χωρίζει άβυσσος από τη ΝΔ

Στην επιφάνεια ήλθε ο παρασκηνιακός πόλεμος που μαίνεται στο ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά, από την επόμενη ημέρα της εκλογής της στην προεδρία του κόμματος.
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαφωνεί συνολικά με την αντιπολιτευτική τακτική της Φώφης Γεννήματά και σήμερα δημοσιοποίησε αυτά που έλεγε μέχρι χθες στους συνομιλητές του.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ αποδόμησε την εκτίμηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά ότι « «μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ», ενώ εμφανίστηκε επιφυλακτικός και για τη διαγραφή του βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκου.
Συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος επισήμανε: «Ήταν λάθος το “άβυσσος”. Άβυσσος δε μας χωρίζει με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τις δυνάμεις που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Άβυσσος μας χωρίζει μόνο με τη Χρυσή Αυγή», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ.
Ερωτηθείς μάλιστα αν μετά τη δήλωση αυτή φοβάται τυχόν διαγραφή του, όπως ο Λ. Γρηγοράκος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στους δημοσιογράφους ότι «προφανώς κάνετε χιούμορ».
Σχολιάζοντας τη διαγραφή Γρηγοράκου, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως «ο κ. Γρηγοράκος έκανε μία πράξη και θα κριθεί αρμοδίως .Διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ και συμμετέχει στις διεργασίες της παράταξης».
Απέδωσε το πρόβλημα στο ασφαλιστικό και την οικονομική πολιτική που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι προσπαθούμε να φτάσουμε το Δεκέμβριο του 2018 εκεί που ήμασταν τον Δεκέμβριο του 2014.
Για τη δημιουργία νέου κόμματος, είπε ότι θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κύριου Λεβέντη και να μην πάμε σε ένα συνέδριο που θα μείνουν έξω αυτοί που θα πρέπει να είναι εκεί και να έλθει μόνο ο κύριος Παπανδρέου.
Ο κύριος Βενιζέλος υπογράμμισε μάλιστα ότι θα είναι πάντα παρών για τη χώρα.
Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, σημείωσε ότι η κυβέρνηση υπόσχεται άδειες σε νέους υποψηφίους και όταν θα ανέβουν οι καινούργιοι στο δέντρο, τότε θα φανούν τα οπίσθια τους και θα γελάει ο κάθε πικραμένος.
Οι παλιοί είναι γνωστοί και τους ξέρουμε πρόσθεσε.
Για το προσφυγικό, είπε τέλος, ότι ο κίνδυνος να φύγουμε από την Σένγκεν είναι ορατός και προειδοποίησε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα μπούμε στη δεύτερη ταχύτητα της Ευρώπης.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments