“Και εμείς έχουμε προβλήματα” διαμηνύει στους αγρότες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

“Και εμείς έχουμε προβλήματα” διαμηνύει στους αγρότες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Έκκληση στους αγρότες να σταματήσουν τους αποκλεισμούς δρόμων έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ.Φιλιππίδης τονίζει ότι οι έμποροι συμμερίζονται μεν τον αγώνα των αγροτών, αλλά έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι μεγάλα προβλήματα, τα οποία οι κινητοποιήσεις αυτού του είδους επιδεινώνουν.

«Μην ξεχνάτε ότι έχουμε απώλεια 350.000 και πλέον επιχειρήσεων από την αρχή της κρίσης. Επί έξι συνεχόμενα χρόνια, ο τζίρος μας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Οι έμποροι και το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου είναι κάθετα αντίθετοι με τα νέα ασφυκτικά ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα. Περιμένουμε με αγωνία τις αποφάσεις και τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθούμε καθημερινά για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των οικογενειών μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια σήμερα να χάσουμε ούτε έναν πελάτη. Για τους λόγους αυτούς πάντα σεβόμενοι τον αγώνα σας, ζητούμε να σταματήσετε το κλείσιμο των δρόμων και το μπλοκάρισμα της πόλης μας επί ώρες», επισημαίνει ο κ. Φιλιππίδης και προσθέτει ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται αντιπαλότητα μεταξύ της κοινωνίας των αγροτών και της κοινωνίας των εμπόρων, αφού ο αγώνας είναι κοινός.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments