Ουρά του Τσίπρα παραμένει ο Καμμένος

Ουρά του Τσίπρα παραμένει ο Καμμένος

Χωρίς κάποια έκπληξη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε τη θέση του ότι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όχι στον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Μουζάλα. Ωστόσο αίσθηση αλλά και πολλά ερωτήματα προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις πως θα γίνει αυτό.

Επίσης επιτέθηκε στους Γιώργο Παπανδρέου και Μαρία Ρεπούση για τα σχόλια τους στο θέμα και την επίθεση στο πρόσωπο του. Μάλιστα τους χαρακτήρισε «εθνομηδενιστές που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την διαβεβαίωση της κυβέρνησης, δια στόματος της Ολγας Γεροβασίλη, ότι δεν αλλάζει η εθνική γραμμή στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναχωρεί αργότερα για τις ΗΠΑ, ένα προγραμματισμένο ταξίδι για το οποίο χθες υπήρχε η πληροφορία πως θα ακυρωθεί, ενώ επιστρέφοντας, θα θέσει ξανά το θέμα επί τάπητος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Άλλωστε, έλεγαν πηγές από το κόμμα, προέχει και η εθνική προσπάθεια στην Σύνοδο Κορυφής από σήμερα, την οποία δεν υπονομεύουν οι ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι στην προ ημερησίας συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη στη βουλή για την διαφθορά, «θα δώσει ονόματα και διευθύνσεις για την διαπλοκή».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments