Ειδομένη: Λιντσάρισμα για υποψία απόπειρας βιασμού ανήλικης

Ειδομένη: Λιντσάρισμα για υποψία απόπειρας βιασμού ανήλικης

Αγριο λιντσάρισμα υπέστη ένας άντρας από πρόσφυγες στην Ειδομένη, τον οποίο κατηγόρησαν για απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού.

Μια ομάδα του καταυλισμού τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, αλλά από την έρευνα που διενεργήθηκε, δεν στοιχειοθετήθηκε απόπειρα βιασμού κι έτσι ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος.

Τις εικόνες του λιντσαρίσματος μετέδωσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία επικαλούμενη μαρτυρία φωτογράφου, ανέφερε ότι οι πρόσφυγες στην Ειδομένη «πήραν τον νόμο στα χέρια τους» και λίντσαραν έναν άντρα από το Πακιστάν που κατηγορείται ότι βίασε επτάχρονη στον προσφυγικό καταυλισμό.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται μία ομάδα ατόμων να τον ξυλοκοπά και να τον μεταφέρει στους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον φωτογράφο που βρέθηκε στο σημείο, οι πρόσφυγες κλωτσούσαν και χτυπούσαν με γροθιές τον κατηγορούμενο, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να τον χτυπήσει με την ζώνη του στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ο κατηγορούμενος ανακρίθηκε με την βοήθεια διερμηνέα, όπως επίσης και το ανήλικο κορίτσι, το οποίο όμως αρνήθηκε ότι δέχθηκε επίθεση.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments