«Είμαι θύμα νοθείας στις εκλογές από 3-5 εκατομμύρια παράνομους ψηφοφόρους», ανακοίνωσε ο Ντ. Τράμπ και ξεκίνησε ειδική έρευνα.

«Είμαι θύμα νοθείας στις εκλογές από 3-5 εκατομμύρια παράνομους ψηφοφόρους», ανακοίνωσε ο Ντ. Τράμπ και ξεκίνησε ειδική έρευνα.

Το αγκάθι, πως κέρδισε την πρωτιά μόνο-και μάλιστα οριακά- λόγω τους εκλογικού συστήματος, ενοχλεί ιδιαίτερα τον νέο πλανητάρχη και θεωρεί ότι ρίχνει βαρειά τη πολιτική σκιά πάνω του.

Με απανωτά μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ-ενοχλημένος από τη μείωση της εκλογικής του νίκης λόγω του εκλογικου συστήματος και μόνο-όχι ανέφερε ότι θα επιδιώξει να διεξαχθεί μεγάλη έρευνα για εκλογική νοθεία, η οποία θα εστιαστεί σε δύο πολιτείες και σε παράνομους ψηφοφόρους.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε βαρύγδουπα ότι θα επιδιώξει να διεξαχθεί «μεγάλη έρευνα» για εκλογική νοθεία, η οποία θα εστιαστεί σε δύο πολιτείες και σε παράνομους ψηφοφόρους, παρά τις πολυπληθείς έρευνες που δείχνουν ότι η εκλογική νοθεία είναι σπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Θα ζητήσω να γίνει μια μεγάλη έρευνα για ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ, περιλαμβανομένων των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε δύο πολιτείες, όσων είναι παράνομοι και… ακόμα, όσων είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους αλλά είναι νεκροί (και πολλοί εδώ και καιρό).

Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα ενισχύσουμε τις διαδικασίες ψηφοφορίας!” ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα ότι θα επιδιώξει να διεξαχθεί “μεγάλη έρευνα” για εκλογική νοθεία η οποία θα εστιαστεί σε δύο πολιτείες και σε παράνομους ψηφοφόρους, παρά τις πολυπληθείς έρευνες που δείχνουν ότι η εκλογική νοθεία είναι σπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Θα ζητήσω να γίνει μια μεγάλη έρευνα για ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ, περιλαμβανομένων των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε δύο πολιτείες, όσων είναι παράνομοι και … ακόμα, όσων είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους αλλά είναι νεκροί (και πολλοί εδώ και καιρό). Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ενισχύσουμε τις διαδικασίες ψηφοφορίας!” ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.
Kατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λευκό Οίκο με ηγέτες του Κογκρέσου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Τραμπ υποστήριξε ότι κέρδισε τις εκλογές με λιγότερες ψήφους από την Χίλαρι Κλίντον (2,8 εκατ. ψήφοι) λόγω «της αχαλίνωτης απάτης στις κάλπες εξαιτίας παράνομων μεταναστών».

«Είπε ότι έχασε τη λαϊκή ψήφο επειδή 3 με 5 εκατ. ”παράνομοι” ψήφισαν» δήλωσε Δημοκρατικός πολιτικός. Σημειώνεται όμως ότι ο Τραμπ κέρδισε την πλειοψηφία σττο κολέγιο των εκλεκτόρων και έτσι αναδείχθηκε 45ος πρόεδρος.

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments