Εργο-ορόσημο το Μητρώο Πολιτών

Εργο-ορόσημο το Μητρώο Πολιτών

Τη μεγάλη πρόοδο που συντελέστηκε τα τελευταία δύο χρόνια για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ενωση διαπίστωσε η Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνέντευξή της στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, γερμανίδα ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Ινγκεμποργκ Γκράσλε εξέφρασε μεγάλη ικανοποίηση μετά τις επισκέψεις στα έργα που πραγματοποίησαν οι ευρωβουλευτές κατά την παραμονή τους στην Αθήνα από τις 13 ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Αναφερόμενη στο Κτηματολόγιο, είπε ότι είναι εντός των χρονικών περιθωρίων και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη διοίκηση, ενδεχόμενο που θα επέφερε νέες καθυστερήσεις.

Θετικά λόγια είπε και για το πληροφοριακό σύστημα του Μητρώου Πολιτών, ένα έργο-ορόσημο, όπως το χαρακτήρισε, για τον εκσυγχρονισμό της βάσης δεδομένων των πολιτών, εθνικής εμβέλειας, το οποίο μάλιστα υλοποιήθηκε με χαμηλότερο κόστος από το προβλεφθέν- είχαν προϋπολογιστεί 46 εκατ. ευρώ και τελικά δαπανήθηκαν26.

Comments

comments

Posts Carousel

Comments

comments

Afieroma.gr
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.