Φ.Γεννηματά: Μέτρα προστασίας και στήριξης των οδοντιάτρων

Φ.Γεννηματά: Μέτρα προστασίας και στήριξης των οδοντιάτρων

Μέτρα για την προστασία και τη στήριξη των οδοντιάτρων που πλήττονται από την κρίση της πανδημίας κορωνοϊού ζήτησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πραγματοποίησε χθες τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ) αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος εν μέσω της κρίσης της πανδημίας.

Σε αυτήν, εκ μέρους της ΕΟΟ, συμμετείχαν ο πρόεδρος Αθ, Δεβλιώτης, ο αντιπρόεδρος Ν. Μαρουφίδης και ο ειδικός γραμματέας Δ. Κήττας.

Ακολουθεί το κείμενο της δήλωσης της κ. Γεννηματά:

Οι οδοντίατροι είναι από τα επαγγέλματα που πλήττονται καίρια από την κρίση της πανδημίας, λόγω και του αυξημένου κινδύνου έκθεσης στον ιό και μετάδοσης του. Είναι επομένως αναγκαίο την περίοδο αυτή να αντιμετωπίζουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά που δεν χωρούν αναβολής και να ληφθεί μέριμνα για τα επαρκή μέτρα προστασίας τους.

Ένας αριθμός οδοντιάτρων του ιδιωτικού τομέα προτείνουμε να κληθεί να καλύψει (με βραχυχρόνιες συμβάσεις) τις ανάγκες του δικτύου πρώτης γραμμής, που δημιουργείται με βάση την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας“.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Categories

Comments

comments