Εκ προμελέτης έγκλημα τα capital controls

  • In Debate
  • March 9, 2016
  • 188 Views
Εκ προμελέτης έγκλημα τα capital controls

Τα όσα υποστήριξε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνεντευξη της στον Σκάι για τον κ. Τσίπρα ήταν βούτυρο στο «ψωμί» της Ν.Δ. Το γραφείο τύπου του κόμματος δεν έχασε την ευκαιρία και επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας τα capital controls «Εκ προμελέτης έγκλημα».


Konstantopoulou zoi«Σε σχέση με το ζήτημα του νομίσματος η δική μου αίσθηση από την ενημέρωση που μου έγινε σε μια συνάντηση στο γραφείο του κ. Τσίπρα από τον κ. Βαρουφάκη στις 16 Μαΐου είναι ότι υπήρχε, είναι δηλαδή ότι γινόταν αυτή η επεξεργασία και αυτή η προετοιμασία. Για ένα παράλληλο σύστημα πληρωμών προκειμένου ακριβώς να μπορεί να υπερβεί η χώρα την ασφυξία που θα προκαλούσε ένα κλείσιμο των τραπεζών ή ένα κλείσιμο της ρευστότητας αυτό δηλαδή που έγινε και δε μπορεί κανείς να πει ότι αυτό που έγινε δεν είχε προβλεφθεί διότι είχε απολύτως συνυπολογισθεί ως ενδεχόμενο από πολύ νωρίς και θα ήταν άλλωστε και εξωφρενικό να μην έχει συνυπολογισθεί όταν είχαμε το προηγούμενο της Κύπρου του Μαρτίου του 2013 που είχε γίνει ένας ανάλογος εκβιασμός».

Nea dimokratia«Τα όσα παραδέχτηκε η κυρία Κωνσταντοπούλου επιβεβαιώνουν δύο πράγματα:

Πρώτον: Ότι τα γεγονότα του 2015, που οδήγησαν στο κλείσιμο των τραπεζών και τη χώρα κοντά στην έξοδο από την Ευρωζώνη, εξελίχθηκαν βάσει κυβερνητικού σχεδίου. Εκ προμελέτης το έγκλημα, λοιπόν.

Δεύτερον: Ότι αποδεικνύεται απόλυτα ο χαρακτήρας του κ. Τσίπρα. Με απλά λόγια: όπως κορόιδευε τον ελληνικό λαό, κορόιδευε και τους συντρόφους του».

Comments

comments

Posts Carousel

Latest Posts

Featured Videos

Comments

comments